Fotografski natečaj ”SVET ZA VSE”

Naredi nekaj lepega za stanovalce centrov za starejše. Rok prijave: do 30. 9. 2019. Udeležba: brezplačna.

Na natečaju, katerega namen je polepšanje in ureditev bivalnih prostorov za stanovalce centrov za starejše, lahko sodelujejo tako profesionalni kot ljubiteljski fotografi ali društva, šole… iz vse Slovenije. Starostne omejitve ni. Natečaj se organizira v sklopu vseh osem DEOS centrov: Notranje Gorice, Medvode, Topolšica, Črnuče, Gornji Grad, Trnovo, Cerknica in Horjul. Kordinatorka natečaja je gospa Ana Petrič, direktorica DEOS Centra starejših Notranje Gorice, v sodelovanju z Zavodom Aktivna starost, s.p.MOTIVI

Fotografije morajo biti lepe, pozitivne, sporočilne npr. cvetje vseh vrst (sončnice, hortenzije…), panorama, naravne znamenitosti, tihožitja, letni časi… Predvsem je pomembno, da stanovalci ob njih začutijo neko milino, da v njih zbudijo lepe spomine, občutke. Trenutno so, glede na časovnico projekta najbolj aktualne fotografije poletja in jeseni, vendar so dobrodošle tudi vse druge fotografije.


PRAVILA Število fotografij: neomejeno število. Velikost posamezne fotografije: najmanj 4Mb. Fotografije so lahko posnete udi s pametnimi telefoni. Pošiljanje: preko spletne aplikacije WeTransfer ali na e-naslov ana.petric@deos.si.


IZBOR Med 1.10.2020 in 3


1.10.2020 bo vseh 8 DEOS Centrov organiziralo aktivnost t. i. pregled fotografij, skupaj s stanovalci in izbralo najboljše. Tri fotografije za katere bo največ mnenj, da so najboljše bodo izbrane in nagrajene. Nagrade se bo podelilo v DEOS Centru starejših Notranje Gorice na zaključni prireditvi, katera bo potekala predvidoma v mesecu oktobru 2020. Najboljša dela bodo natisnjena in razstavljena, da bodo na ogled čim večjemu številu stanovalcev centrov.


Več informacije je dosegljivih na povezavi:

https://www.deos.si/nagradni-fotografski-natecaj-svet-za-vse?fbclid=IwAR0dbev0aUmOVDMotKRCfy-gHymOvGlTovksaZnINM4a-xTw-IN7S8rBSOs


14 views

Recent Posts

See All

KONTAKT

 

Zveza likovnih društev Slovenije

Trg svobode 11 A
1420 Trbovlje

Predsednica: Blanka Božič

Tel. št: 041 672 373

E-naslov: blanka.bozic@telemach.net

  • Facebook

Kontakt za objavo dogodkov: 

zld.slovenija@gmail.com

LOKACIJA

© 2023 by  ZLDS. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now